vineri, 9 august 2013

CV Tudor Ioana



Titluri ştiinţifice : dr. în ştiinţe agronomice, specializarea Legumicultură, 1998, cu teza: “Optimizarea factorilor biologici şi tehnologici la Pleurotus spp. în vederea obţinerii unor producţii ridicate cu consum minim de energie”.
Activitate ştiinţifică - coautor la 4 brevete de invenţiei; în prezent predau cursul de ciupercar acreditat de CNFPA în cadrul S.C. SSM Protect Grup.S.R.L. din Bucureşti şi colaborator la S.C.ClaudiuTop SRL Bucureşti.  
Lucrări publicate : autoare a 25 cărţi despre tehnologia de cultura a champignon, Pleurotus,  Ganoderma lucidum- reishi, Ciupercile din flora spontană a României, Albinele şi albinăritul, Reţete culinare şi conserve cu ciuperci, Producerea miceliului- suşe şi hibrizi, Mierea – alimentul complet ş.a.;
Sub tipar la Editura Gramen Bucureşti, am predat 3 manuscrise : “Ciupercile necomestibile din România”, “Apiterapia”, “Shiitake sau Lentinus edodes o nouă specie de ciuperci pentru România.
Sub tipar la Editura Universitară- Ghidul culturii ciupercilor, Volumul 1, în gospodăriile individuale. Am publicat 190 articole ştiinţifice şi de popularizare în reviste de specialitate din ţară şi din Republica Moldova şi am participat la numeroase manifestări ştiinţifice naţionale.www. totuldespreciuperci.blogspot.ro